EGH BYGG ÄR MED ANDERS  NÄR HAN KNACKAR PÅ

MISSA INTE DETTA!

September 2019

EGH Bygg, med vår egna Pelle i spetsen, är stolta över att vara byggteamet bakom Anders Övfergård när han flyttar hem till åtta kända svenskar för att hjälpa till med både trasiga avloppsrör och relationsproblem.
Här är alla gäster i Anders knackar på 2019:
Peter Magnusson
Hannah Graaf
Douglas “Dogge” León
Siw Malmkvist
Måns Zelmerlöw
Dregen
Shima Niavarani
Gustaf Hammarsten.
Anders knackar på har säsongspremiär onsdag 4 september 21.00 på TV4 och TV4 Play.

TOTALRENOVERING AV ETAGELÄGENHET, MÄSTER MIKAELS GATA SÖDERMALM

MAJ 2019

Vi fick i uppdrag att göra en totalrenovering av en etagelägenhet på Södermalm med bästa läget och svindlade utsikt över Gamla Stan och Skeppsholmen. Arbetet omfattade en totalrenovering av ca 200 kvm. I detta ingick kök, 2st badrum, 1st WC, vardagsrum, kontorsrum och sovrum. Vi har även slipat och lackat samtlig fiskbensparkett i lägenheten samt gjort om rumsindelningen och flyttat köket.
Inspireras av de öppna sociala ytorna samt materialvalen och färgerna som går igen som en röd tråd i hela lägenheten. Resultatet blev en stilren lägenhet med skandinaviskt uttryck.

TRÄNINGSLOKAL OCH GYM

FEBRUARI 2019

Gymmet Balanze ligger i Strängnäs och EGH Bygg har utfört ombyggnationer och ytskiktsrenovering.  Arbetet omfattades av byggnation av väggar och tak, montering av inredning, elinstallationer, gjutning, målning samt läggning av golv.
BEGÄR OFFERT

Kontakta oss för en offert på ert projekt idag