Om oss

EGH Bygg grundades av Erik Hedstad år 2001, då som enskild firma. År 2005 ombildades företaget till Aktiebolag.

Vår vision sedan starten har varit att samla flera yrkeskategorier under ett och samma tak, detta innebär att vi idag har runt 40 st anställda såsom snickare, anläggare, grävmaskinister, grovarbetare, elektriker, rörmokare, svetsare och möbelsnickare. Vi vet att denna sammansättning gör oss unika och framför allt i större utsträckning oberoende av underentreprenörer.

​EGH Bygg utvecklas. Det betyder att förändring kommer att vara en naturlig del av vår verksamhet under överskådlig tid. I samband med bolagets utveckling, har företagsledningen arbetat intensivt med att utveckla rutiner för administration och projektledning.

Expansion och utveckling

EGH Bygg & Förvaltning har stadigt expanderat sedan starten. Expansion och förändring kräver också en ständig utveckling av rutiner för administration och projektledning för att alltid kunna erbjuda kostnadseffektiva lösningar och bästa möjliga kvalitet. Vi har resurserna, verktygen och kompetensen för att kunna projektera, leda och genomföra framgångsrika entreprenader och uppdrag inom mark, bygg, el och VVS.